Polecenia
Premium w prezencie dla Ciebie i Twojego znajomego
Poleć DringTV bliskim: każdy znajomy, który doda swoją pierwszą playlistę, daje Ci Premium, a sam dostaje tyle samo.
Jak to działa
Udostępnij swój kod
Udostępnij swój kod lub link znajomemu.
Twój znajomy się rejestruje
Twój znajomy zakłada konto z Twoim kodem (automatycznie przez Twój link).
Oboje dostajecie nagrodę
Oboje otrzymujecie Premium, gdy tylko Twój znajomy doda swoją pierwszą playlistę.
Dostałeś link?
Sam zastosuje kod; w przeciwnym razie wpisz go przy rejestracji.
Warunki
- Twój znajomy wpisuje Twój kod przy rejestracji; z Twoim linkiem dzieje się to automatycznie.
- Liczba Twoich nagród w miesiącu jest ograniczona; Twój znajomy zawsze otrzymuje swoją.
- Masz już abonament? Twoje dni są odkładane i przedłużą Twój dostęp po zakończeniu abonamentu.
- Każde polecenie jest sprawdzane: może zostać anulowane w przypadku nieprawdziwego konta, playlisty już używanej na innym koncie lub tego samego gospodarstwa domowego.
Najczęściej zadawane pytania
Kiedy dostajemy Premium?
Oboje otrzymujecie Premium, gdy tylko Twój znajomy doda swoją pierwszą playlistę.
Mój znajomy ma już konto: czy może wpisać mój kod?
Tak, jeśli założył je niedawno: w swoim panelu (sekcja Polecenia) lub w aplikacji.
Mam już abonament: co dzieje się z moimi dniami?
Są odkładane do końca opłaconego okresu, a potem automatycznie przedłużają Twój dostęp Premium.
Ilu znajomych mogę zaprosić?
Ilu tylko chcesz. Liczba Twoich nagród w miesiącu jest ograniczona; Twój znajomy zawsze otrzymuje swoją.